eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Water polo action in a swimming pool
Nyitókép: Grigorenko/Getty Images

Másodszor kapott ki a BVSC, nyerni tudott a Ferencváros

Öt góllal voltak jobbak az olaszok a zuglói csapatnál. A Ferencváros szoros mérkőzésen diadalmaskodott.

Harmadik mérkőzésén elszenvedte második vereségét a BVSC a női vízilabda Euroliga berlini selejtezőjében. A zuglói együttes azt követően, hogy csütörtökön nagyon simán kikapott a görög Vuliagmenitől, majd péntek reggel legyőzte a francia Nice együttesét, az esti mérkőzésen az olasz Padovával szemben maradt alul 11-6-ra.

Az öt-, illetve hatcsapatos selejtezőcsoportokból három-három együttes jut a 16-os főtáblára, melynek alanyi jogon tagja többek között a Dunaújváros és az UVSE.

A Ferencváros szoros mérkőzésen, 11-8-as győzelmet aratott a francia Lille együttese felett. A zöld-fehérek miután csütörtökön 10-8-ra kikaptak a spanyol CE Mediterranitól, a pénteki a találkozó elején már négy góllal is vezettek, a rivális azonban a negyedik negyedben minimalizálta a különbséget. A Ferencváros végül az utolsó percekben magabiztossá tette sikerét.

A Ferencvárosra szombaton két mérkőzés vár, reggel a holland ZVL 1886 Tetteroo, este pedig a házigazda SIS Roma ellen.

Az öt-, illetve hatcsapatos selejtezőcsoportokból három-három együttes jut a 16-os főtáblára, melynek alanyi jogon tagja többek között a Dunaújváros és az UVSE.

női Euroliga, selejtező

C csoport (Berlin):

Plebiscito Padova (olasz)-BVSC-Zugló 11-6 (4-1, 4-3, 2-1, 1-1)

korábban:

BVSC-Zugló - Nice (francia) 12-6 (3-1, 4-3, 2-0, 3-2)

B csoport (Róma):

FTC-Telekom Waterpolo - Lille (francia) 11-8 (4-1, 2-2, 0-2, 5-3)

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×