eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Michelisz Norbert, a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat pilótája integet a közönségnek, miután megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) időmérő edzését a mogyoródi Hungaroringen 2019. április 28-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

WTCR: mindkét magyar pontot szerzett a Magyar Nagydíj első futamában

A második futamon Tassi Attila javított, Michelisz Norbert rontott.

Michelisz Norbert és Tassi Attila is pontszerző helyen zárta a túraautó-világkupa (WTCR) Magyar Nagydíjának első versenyét.

A 2019-ben WTCR-bajnok Michelisz (Hyundai) – aki a harmadik helyen zárta szombaton az időmérőt – a sorozat honlapjának eredményközlője alapján kora délután a hatodik helyen végzett, míg Tassi a 13. helyen zárt. A harmadik magyar pilóta, Boldizs Bence (Zengő Motorsport DA) a 17. helyen ért célba.

Az első versenyt a pole-ból rajtoló belga Gilles Magnus (Audi) nyerte meg a spanyol Mikel Azcona (Zengő Motorsport) és a francia Yann Ehrlacher (Lynk & Co) előtt. Magnus sokáig honfi- és csapattársával, Frédéric Vervisch társaságában diktálta a mezőny előtt a tempót, utóbbi azonban a hajrában a nagy küzdelemben lesodródott a pályáról, így a riválisok közül ketten is meg tudták előzni.

A verseny hetedik körében az időmérő legjobbja, a brit Rob Huff kiesést jelentő balesete miatt a biztonsági autóra is szükség volt, amely a 12. körig volt a pályán a 14 körös versenyben.

Frissíítés: A második versenyben Tassi a 10., míg Michelisz a 14. lett. A harmadik magyar pilóta, Boldizs Bence (Zengő Motorsport DA) a 19. helyen ért célba.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×