eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíját a szahíri pályán 2020. november 29-én. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton pályafutása 95. futamgyőzelmét aratta.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Giuseppe Cacace

Lewis Hamilton tényleg munkanélküli lett

Visszautasította csapata 40 millió eurós bérajánlatát 10 százalékos világbajnoki bónusszal, így nem hosszabbodott meg 2020 végén lejárt szerződése. A Mercedesnek van B-terve, de mielőtt bevetné, Toto Wolff csapatfőnöké a feladat, hogy vergődjön zöld ágra a szupersztárral.

Hivatalosan munkanélkülinek számít a brit Lewis Hamilton, a Formula-1 jelenleg is aktív egyeduralkodója, aktuális világbajnoka – írja a Gpblog.com –, miután a Mercedes istálló szupersztárja elutasította csapata új szerződésajánlatát.

Lewis Hamilton előző szerződése 2020 végével lejárt, új szerződést pedig a csapat és a hétszeres világbajnok ez idáig nem tudott megegyezni a legfontosabb "számokban".

Amit idáig az ügyben láthattunk, az az volt, hogy Toto Wolff csapatfőnök hónapok óta csak formaságnak tartja Hamilton szerződéshosszabbítását, ám most a Motorsport.com híre alapján a szakblog azt írja, Hamilton fizetésigénye még a csapattulajdonos Daimler cégnél is kiverte a biztosítékot.

A 35 éves versenyző az információk szerint egy

40 millió eurós ajánlatra mondott nemet 10 százalékos bónusszal arra az esetre, ha világbajnok lesz.

A Mercedes mindenesetre készült már erre, hiszen a barcelonai téli tesztelésre joga van az év végén már élesben beugrott George Russelt elvinni – ezzel a csapat "fenyegeti" is Hamiltont. Toto Wolff mindenesetre teljes felhatalmazással tárgyalhat az ügyben Hamiltonnal, akinek a bérigényéről hivatalosan jelenleg semmit sem tudni.

A Mercedest (is) súlyosan érintette 2020-ban a koronavírus-válság, érthető ezért – írja a blog –, hogy nem akar mélyebben a zsebébe nyúlni, még Lewis Hamilton kedvéért sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×