eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Twitter/UEFA EURO 2020

Információk szivárogtak ki Szoboszlai új szerződéséről

Egy olasz sportújságíró közölt értesüléseket arról, hol folytatja a magyar tehetség és milyen hosszú szerződést ír alá.

Jó ideje folynak a találtatások és jelennek meg sokat sejtető nyilatkozatok Szoboszlai Dominik pályafutásának folytatásáról. A Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályása azt már megerősítette, hogy télen távozik jelenlegi csapatától, de azt egyelőre csak sejteni lehetett, hogy hova.

Szerda este Fabrizio Romano olasz sportújságíró értesülései alapján azt írta, hogy Szoboszlai csütörtökön Lipcsébe utazik, hogy részt vegyen az RB Leipzignél az átigazolások előtt szokásos orvosi vizsgálaton. Az olasz transzferguru információi szerint csütörtökön be is jelentik a magyar tehetség januári érkezését és 2025-ig tartó szerződését a német klubnál – írta a Nemzeti Sport.

[??] Szoboszlai-Leipzig here we go! The final decision has been made: Dominik Szoboszlai is joining RB Leipzig on a...

Közzétette: Fabrizio Romano2020. december 16., szerda

Hasonló értesülésekről számolt be a Sportbuzzer nevű portál és a Sky tv-csatorna is.

Szoboszlai Dominik szerződésével kapcsolatban hétfőn az a hír is szárnyra kapott, hogy olcsóbban kerülhet a Leipzighez, mint a 25 millió eurós kivásárlási ára. A mostani hírek szerint

a lipcsei egyesület körülbelül 20 millió eurót fizet a játékos jelenlegi klubjának.

Eddig 17 futballista - többek között Gulácsi Péter - szerződött az osztrák klubtól a testvéregyesülethez. A lipcsei csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa, Willi Orbán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×