eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A ferencvárosi játékosok ünnepelnek a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában a norvég Molde ellen játszott zárt kapus mérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2020. szeptember 29-én. A magyar bajnokcsapat a selejtező utolsó körének visszavágóján - a múlt heti idegenbeli 3-3-at követően - gól nélküli döntetlent játszott a norvég Molde együttesével, ezzel huszonöt év után újra bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Fradi-jegyek: új részletekkel állt elő Kubatov Gábor

Az elnök a Facebook-falra "szögezte ki", kik kaphatnak először tiketteket a Ferencváros Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.

"Pár gondolat a jegyértékesítésről..." kezdettel írt Facebook-posztot Kubatov Gábor, a Ferencváros sportcsaládjának elnöke.

Először is kijelentette, hogy az UEFA előírásai szerint a szponzoroknak jutnak belépők, őket követik az edző és a játékosok családtagjai, majd a stábtagok hozzátartozói és a klubalkalmazottak.

Még mindig nem a szurkolók jönnek, hanem az FTC legendái, olimpiai, vb- és Eb-érmes sportolói, valamint a Fradi vendégei.

Őket követik azok a bérletesek, akik tavasszal a zárt kapuzás ellenére nem kértek vissza pénzt a klubtól, utánuk a bérletüket megújítók és a sorsolás előtt bérletet vásárlók.

Ha marad még jegy ezek után, következhetnek a szurkolói kártyások.

"A hűséget meg kell becsülni, Ferencváros mindörökké!" - zárja sorait Kubatov Gábor.

A Ferencváros BL-menetrendjét alább láthatja.

Elképzelhető, hogy az FTC a Barcelonát és a Juventust a Puskás Arénában fogadhatja, ehhez kell az UEFA engedélye is. A Groupama Arénában nagyjából 7 ezer néző lehet jelen, a Puskásban ennek mintegy a háromszorosa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×