eur:
392.88
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotón a Puskás Aréna 2019. szeptember 6-án. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én.
Nyitókép: MTI/Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt.

Újabb információk a budapesti Bayern-Sevilla meccsről

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) az eredeti terveknek megfelelően, azaz továbbra is nézők előtt kívánja megrendezni a jövő csütörtöki európai Szuperkupa-mérkőzést.

"Az UEFA kapcsolatban áll a Bayernnel, hogy a német hatóságok tegnapi döntése nyomán egyeztessen az utazó szurkolókkal" - áll az UEFA közleményében. A szervezet állásfoglalásával a német kormány szerdai bejelentésére reagált, amely szerint kockázatos terület Magyarország a koronavírus-járvány terjedése miatt.

A kockázatos besorolás szerint az ilyen területről Németországba érkezőknek házi karanténba kell vonulniuk és 72 órán belül koronavírustesztet kell végeztetniük.

A Puskás Aréna nézőtéri kapacitásának harminc százalékában lehetnek szurkolók, ez 20 ezer nézőt jelent. Mindkét csapat részére 3-3 ezer jegyet biztosított az UEFA, a fennmaradó jegyek megvásárlására a lehetőséget pedig kisorsolta a beérkezett több tízezer igénylésből.

Mint arról az Infostart is beszámolt, rendkívül alapos előkészítő munka előzi meg a jövő csütörtöki európai Szuper-kupa mérkőzést. Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó szövetség (MLSZ) szóvivője az M1-en arról beszélt, hogy az elmúlt napokban az európai szövetség (UEFA) több delegációja járt Budapesten.

A stadion nézőtéri kapacitásának harminc százalékában lehetnek szurkolók, ez 20 ezer nézőt jelent. Mindkét csapat részére 3-3 ezer jegyet biztosított az UEFA, a fennmaradó jegyek megvásárlására a lehetőséget pedig kisorsolta a beérkezett több tízezer igénylésből.

Sipos Jenő hangsúlyozta: a legfontosabb a szigorú járványügyi előírások betartása.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×