eur:
392.8
usd:
366.09
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Liverpool, 2016. december 27.Adam Lallana, a Liverpool játékosa ünnepli a Stoke City elleni gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban 2016. december 27-én játszott mérkőzésen a liverpooli Anfield stadionban. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Jürgen Klopp nem akarja kockáztatni Lallana jövőjét

Nem valószínű, hogy az idény hátra lévő mérkőzésein pályára lép a 32 éves középpályás.

Nem valószínű, hogy az idény hátra lévő mérkőzésein pályára lép a Liverpool labdarúgócsapatában Adam Lallana, aki az átigazolási időszakban távozik a friss angol bajnok együttestől. Jürgen Klopp, a Bajnokok Ligája-címvédő gárda vezetőedzője úgy fogalmazott, hogy bár a 32 éves középpályás teljesen felépült, és száz százalékosan edz, nem szeretne kockázatot vállalni a szerepeltetésével.

"Egyértelmű, hogy Adam a nyáron elhagyja a klubot"

- jelentette ki a tréner. Lallana az elmúlt két idényben többször sérült volt, a koronavírus-járvány miatt elrendelt szünet utáni újrakezdés óta nem játszott, de a június 30-án lejárt szerződését rövid távra, a szezon végéig meghosszabbította.

Klopp elmondta, hogy akadtak vitás esetek, Lallanáé azonban nem ilyen volt, mindkét fél akarta az idény végéig szóló hosszabbítást.

"Nem fogjuk semmilyen módon kockáztatni a jövőjét. Ő egyike a legfontosabb játékosoknak azóta, hogy itt vagyok, a legjobbakat kívánom neki.

Itt már legenda lett, a következő szezontól máshol is azzá válhat"

- fogalmazott a tréner.

A 34-szeres angol válogatott Lallana 2014 nyarán a Southamptontól került jelenlegi klubjához, melynek színeiben 178 mérkőzésen lépett pályára, és 22 gólt szerzett. A Liverpoollal Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet nyert.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×