eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának első szabadedzésén a spielbergi pályán 2020. július 3-án. A futamot július 5-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Darko Bandic

Harmadszor is Hamilton

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője futotta a leggyorsabb kört az idénynyitó Forma-1-es Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén.

Hamiltont - csakúgy, mint a pénteki gyakorlásokon - csapattársa, a finn Valtteri Bottas követte. Harmadikként a holland Max Verstappen (Red Bull), míg negyedikként a mexikói Sergio Pérez (Racing Point) zárt. A monacói Charles Leclerc (Ferrari) a versenyhétvégén először jutott a legjobbak közé - ötödik lett -, viszont a második szabadedzésen negyedik német Sebastian Vettel (Ferrari) ezúttal csak a hetedik köridőt autózta.

Miután a tréning közepén az újonc kanadai Nicholas Latifi (Williams Racing) autója a falnak vágódott, mintegy tíz percre félbeszakították a gyakorlást.

A szervezők szombaton közölték: a június 26-tól csütörtökig tartó időszakban 4032 koronavírustesztet végeztek a spielbergi pályán - a pilótákon, a csapattagokon és a személyzeten -, és mindegyik eredménye negatív lett.

A program 15 órától az időmérővel folytatódik.

A koronavírus-járvány miatt az előzetesen tervezetthez képest csaknem négy hónappal később rajtoló szezon harmadik gyakorlását - ahogyan a tervek szerint az eddig bejelentett nyolc futam mindegyikét - zárt kapuk mögött tartották.

Eredmények, 3. szabadedzés (élcsoport):

1. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:04.130 perc

2. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 1:04.277

3. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:04.413

4. Sergio Pérez (mexikói, Racing Point) 1:04.605

5. Charles Leclerc (monacói, Ferrari) 1:04.703

6. Alexander Albon (thaiföldi, Red Bull-Honda) 1:04.725

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×