eur:
393.72
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Orosz Nagydíjának harmadik szabadedzésén a Szocsi Autodrom versenypályán 2019. szeptember 28-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/Zurab Kurcikidze

Nem akármire vállalkoztak a Forma–1-es istállók

Nyolc csapat is kiveszi a részét a koronavírus elleni küzdelemből.

A koronavírus-járvány miatt június elejéig teljesen leállt a száguldó cirkusz, sőt, még a nagy 2021-es szabálymódosításokat is 2022-re tolták el, vagyis jövőre a 2020-ra érvényes szabályok alapján fognak versenyezni a mezőny.

Mindez együtt azt jelenti, hogy a csapatoknak felszabadult némi kapacitása, amit a jelenlegi koronavírus-helyzetben szeretnének kamatoztatni, írja a Player.hu. A Mercedes, a McLaren, a Red Bull, a Racing Point, a Haas, a Renault, a Williams a brit kormánynak, míg a Ferrari az olasz kormánynak ajánlotta fel, hogy

kórházi eszközök (főleg lélegeztetőgépek) és alkatrészek gyártásával segítene be

a járvány elleni küzdelembe.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×