eur:
394.58
usd:
365.17
bux:
65528.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szurkolók maszkot viselnek a tüdőgyulladást okozó új koronavírus-járvány ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid - Manchester City első mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2020. február 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Karanténba kerültek a Real Madrid futballistái és kosarasai is

A kosárlabdázó Trey Thompkins koronavírustesztje lett pozitív, a klubnál életbe léptették a vészforgatókönyvet.

A LaSexta csatorna szivárogtatta ki, hogy a Real Madrid kosárlabdázójánál, Trey Thompkinsnál kimutatták az új koronavírus okozta fertőzést, ezért a Marca szerint életbe léptették a járványügyi protokollt. A lap szerint a klub minden alkalmazottjának el kellett hagynia a valdebebasi edzőközpontot, ahol a Real futball- és kosárlabdacsapata is készül.

A klub hivatalos közleménye elismeri, hogy pozitív lett az egyik kosárlabdázó koronavírus-vizsgálata. Emiatt mostantól karanténban kell maradnia az edzőközpontot központot közösen használó kosárlabda- és labdarúgó-együttesnek.

Az a döntés született, hogy bezárják a klub sportvárosát, és azt ajánlják minden alkalmazottnak, hogy maradjon az otthonában. A közlemény végén az áll, hogy a következő napokra kiírt mérkőzések elmaradnak.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×