eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic, miután győzött az amerikai Catherine McNally és Coco Gauff ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosának negyeddöntőjében Melbourne-ben 2020. január 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Babosék elődöntősök

Babos Tímea és Kristina Mladenovic világbajnok kettőse a legjobb négy közé jutott a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.

Az Australian Open címvédő magyar, francia párosa a torna második kiemeltjeként szerdán az amerikai Nicole Melichar és a kínai Hszü Zsi-fan alkotta, Katarban ötödikként rangsorolt duóját győzte le sima két játszmában 6:3, 6:3-ra. Az összecsapás 62 percig tartott.

páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) - Nicole Melichar, Hszü Zsi-fan (amerikai, kínai, 5.) 6:3, 6:3

Az elődöntőben Babosék a Dabrowski, Ostapenko (kanadai, lett, 6.)-Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 3.) mérkőzés győztesével találkoznak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×