eur:
392.77
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Jim Gottfridsson, a német csapat játékosa (b) és szegedi Matej Gaber, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott MOL Pick Szeged - Flensburg-Handewitt mérkőzésen Szegeden 2019. szeptember 28-án.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Döntetlent játszott a Szeged

A Szeged házigazdaként 24-24-es döntetlent játszott a német Flensburggal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A két csapat ötödik alkalommal találkozott egymással tétmérkőzésen, három német és egy magyar siker után ez volt az első döntetlen.

A hazaiak keretéből a horvát Alen Blazevic és a cseh Stanislav Kasparek, a vendégektől a svéd Hampus Wanne hiányzott sérülés miatt.

A norvég Goran Johannessen góljainak köszönhetően remekül kezdett a német bajnok, de a szerb Bogdan Radivojevic találataival a 18. percben már a házigazdák vezettek. Mindkét együttes lendületesen játszott és látványos gólokat dobott, de mivel a Szeged elrontotta az első félidő végét, a szünetben döntetlen volt az állás.

A második felvonás elején elléptek a csongrádiak, és többször is támadhattak a háromgólos különbségért, de nem jártak sikerrel. Johannessen és Johannes Golla vezérletével fordított a Flensburg, majd a rendkívül kiegyenlített meccs végén Bánhidi Bence a kapufát találta el, és a Flensburg sem volt eredményes az utolsó percben, így döntetlennel zártak a csapatok.

A mezőny legeredményesebb játékosa Bogdan Radivojevic volt 11 góllal, Johannessen kilenc alkalommal talált be.

A Telekom Veszprém vasárnap a francia Montpellier HB vendége lesz, a Szeged pedig október 13-án a dán Aalborg HB otthonában folytatja szereplését a BL csoportkörében.

Férfi BL, csoportkör, 3. forduló, A csoport:

MOL-Pick Szeged - SG Flensburg-Handewitt (német) 24-24 (12-12)

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×