eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: eto.hu

Újabb fordulat a véres győri futballcsata ügyében

Felbontotta a Nyíregyháza a szándékosan súlyos sérülést okozó játékosa, Gulyás Máté szerződését.

Mint arról az Infostart is beszámolt, botrányba fulladt az NB II-es Győr–Nyíregyháza rangadó (3-1), mert a 93. percben a vendégek játékosa, Gulyás Máté nyújtott lábbal beleszállt a hazaiak gólt is szerző szélsőjébe, Szimcso Viktorba. A vétkes piros lapot kapott, az ukrán utánpótlás-válogatott játékos pedig súlyos térdsérülést szenvedett, ráadás a sebek a lábszárán olyan mélyek, hogy a fertőzésveszély miatt egyelőre meg sem tudják műteni.

A Nyíregyháza Spartacus FC a történtek miatt belső vizsgálatot indít a klub, és a vezetés úgy döntött, szerződést bont Gulyás Mátéval. A védőt kiállították a találkozón, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága pedig három hónapra tiltotta el sérülés okozása miatt. Gulyás Máté 2018-ban érkezett Nyíregyházára, az elmúlt szezonban 26 bajnokin lépett pályára, 25 esetben kezdőként, idén pedig eddig hét mérkőzésen szerepelt.

Purguly Árpád pályaedző három mérkőzésre szóló eltiltását elfogadta a klub, de még tart a belső vizsgálat. Zoran Spisljak vezetőedző szintén három bajnokira szóló eltiltása ügyében viszont tárgyalást kér a Nyíregyháza a szövetségtől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×