eur:
394.17
usd:
365.31
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szoboszlai Dominik (k) a horvát Marcelo Brozovic (b) és Luka Modric között a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy bejelentés Szoboszlai Dominik sorsával kapcsolatban

Esterházy Mátyás, a magyar futball legnagyobb ígéretének számító labdarúgó menedzsere az InfoRádióban beszélt a 18 éves sportoló döntéséről.

A következő labdarúgóidényben is az osztrák Red Bull Salzburg játékosa marad Szoboszlai Dominik - közölte az InfoRádióban Esterházy Mátyás menedzser, aki először is arra a lapértesülésre reagált, miszerint a Genoa és a Juventus "közösen" vinné a focistát Ausztriából.

"Az újságokban megjelenő pletykákat nem szeretném kommentálni,

nyilvánvaló, hogy Európa topklubjai érdeklődnek Dominik iránt, de mi amellett döntöttük, hogy lépcsőről lépcsőre építjük a karrierjét,

és még egy évet minimum marad és erősödik az osztrák bajnokságban" - fogalmazott kategorikusan Esterházy Mátyás.

Az élet úgy hozta, hogy friss osztrák bajnokként, kupagyőztesként az RB Salzburg a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását várhatja idén, így nagy feladatok várnak a labdarúgóra.

A menedzser szerint minden adott ahhoz, hogy Szoboszlai ebben az idényben kiemelkedőt mutasson mind Ausztriában, mind a nemzetközi porondon, "ez lesz az ő nagy feladata" azért, hogy később "komolyan lehessen arról beszélni, hogy hol folytatja".

Ha lesz minimum hat BL-meccs, valamint 40-50 első osztályű mérkőzés a lábában, akkor Esterházy Mátyás szerint meg lehet nézni, hogy "hol tartunk" - arról nem is beszélve, hogy Szoboszlai Dominik már Marco Rossi válogatottjában is rendszeresen szerephez juthat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×