eur:
393.83
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szoboszlai Dominik (k) a horvát Marcelo Brozovic (b) és Luka Modric között a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ölik egymást az olasz nagyok Szoboszlai játékjogáért

A magyar futball Salzburgban profiskodó nagy ígéretéért sorban állnak a rangos európai kérők, nagyon észnél kell lenni.

Mint az nso.hu kiszúrta, a Juventus után újabb olasz sztárklub jelezte az itáliai nyilvánosságban, szívesen tudná a soraiban Szoboszlai Dominikot.

A 18 éves labdarúgó a 2018–2019-es idényben 13 bajnokin, 2 hazai kupamérkőzésen és egy Európa-liga-összecsapáson lépett pályára – utóbbin épp a Napoli ellen, amely klub sportigazgatója, Cristiano Giuntoli és elnöke, Aurelio De Laurentiis is szemet vetett rá.

A Szoboszlai Dominik ügyeit képviselő EM Sports Consulting reakciója szerint a labdarúgó "az egyik legnagyobb tehetség Európában, de most csak arra törekszik, hogy Salzburgban sikeres legyen, minden másról korai beszélni".

Szoboszlai Dominikot 2022-ig szerződés köti Salzburgba, az osztrákok információk szerint 30 millió euró alatt aligha engedik el a magyart, aki újra a hónap játékosa lehet a klubnál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×