eur:
393.52
usd:
368.04
bux:
66552.25
2024. április 25. csütörtök Márk
Lékai Máté a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 4. fordulójában játszott Magyarország - Egyiptom mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Fontos változás a kézilabda-vb-n

Egy helyen módosult a magyar férfi kézilabda-válogatott előzetesen kiadott középdöntős programja a német-dán közös rendezésű világbajnokságon.

A szervezők tájékoztatása szerint

a magyarok az Afrika-bajnok Tunéziával vasárnap nem 20.30-tól, hanem 18 órától játszanak Herningben.

Ugyancsak változás, hogy a címvédő Franciaország szerdán 20.30 helyett szintén 18 órától mérkőzik Horvátországgal a kölni csoportban.

A magyar válogatott csütörtök este 33-30-ra kikapott Svédországtól, így egy pontot visz magával a középdöntőbe. A csapat Tunézián kívül az olimpiai bajnok Dániával és az előző világbajnokságon ezüstérmes Norvégiával találkozik a középdöntőben.

A csoportok első két helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadikok az ötödik helyért, a negyedikek pedig a hetedik helyért játszhatnak jövő szombaton. A torna győztese kijut a 2020-as tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek a jövő tavasszal sorra kerülő selejtezőtornákon.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×