eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Olasz vonalon térhet vissza Dzsudzsák a válogatottba

Rendszeresen beszél az al-Ittihad edzője Marco Rossival a ballábas szélső állapotáról, és most már ajánlani is tudja az egyre jobb erőben lévő játékost.

Noha Marco Rossi egyelőre mellőzi a magyar válogatottnál a korábbi csapatkapitány Dzsudzsák Balázst, a nemzeti együttesnél szövetségi kapitányként dolgozó edző szintén olasz kollégája,

Fabio Viviani nagy reményekkel van a ballábas szélső jövője iránt. És hogy milyen alapon? Viviani mester Dzsudzsák klubedzője az emírségebeli al-Ittihadnál.

Ismert, Rossi kapitány a válogatottmeghívó feltételéül szabta minden játékos esetében, hogy legyen klubcsapata és rendszeres meccsterhelése, a jelenlegi legnagyobb piaci értékű magyar labdarúgó csak szeptember 19-én kapott szerződést, ekkor pedig már túl voltunk a válogatott szeptemberi két Nemzetek Ligája-selejtezőjén. Aztán az októberi összecsapásokon sem hívta Rossi, de hamarosan kiderül, kell-e még neki idén egyáltalán a 32 éves labdarúgó, november derekán ugyanis két hazai találkozóval lezárul a Nemzetek Ligája-sorozat.

"Rendszeresen beszélek telefonon Marcóval, természetesen Dzsudzsákról"

- közölte a Magyar Időkkel Viviani, aki leigazolásakor azonnal betette egy félidőre úgy is, hogy

"gyengécske volt az erőnléte".

Mostani kondíciója "ég és föld" a korábbihoz képest Viviani szerint, akit nem lepne meg, ha a Nemzetek Ligája-hajrában Rossi behívná játékosát.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Milák Kristóf nélkül is döntős a 4x100-as férfi gyorsváltó

A hetedik idővel döntős a Németh Nándor, Szabó Szebasztián, Jászó Ádám, Kós Hubert összeállítású, Milák Kristóf nélkül vízbe szálló férfi 4x100-as gyorsváltó a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×