eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fucsovics Márton teniszező (b) és edzője, Sávolt Attila a fővárosi Larus Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2018. január 25-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Újabb fordulat, felmondanak Fucsovics edzőjének

Folytatódik az egyeztetés a Magyar Tenisz Szövetség elnöke és Fucsovics Márton menedzsmentje között. Ezzel egyidejűleg a szervezet felmondja a játékos edzőjével, Sávolt Attilával fennálló megbízási jogviszonyt – írja a Magyar Idők.

A nyár óta tart a vita a sportági szövetség és két legjobb magyar játékos, Fucsovics Márton és Babos Tímea vezette csoport között.

A Magyar Idők emlékeztet: az ügy már több fordulatot vett, a szövetség elnöksége még júliusban döntött arról, hogy Fucsovics edzőjének, Sávolt Attilának a bérköltségét a versenyzőnek utalja. Ennek végrehajtása akkor nem történt meg, miután Fucsovics menedzsere, Joó György tájékoztatást kapott a fejleményekről, akinek nem nyerte el a tetszését a szerződésbontás, ezért is függesztették fel a döntést.

A Magyar Teniszszövetség is a megállapodásra törekedett, ám azóta sem sikerült elsimítani az ellentéteket a felek között.

Szeptember végén született meg a döntés a nyári elnökségi határozat végrehajtásáról, így a tavaly október óta élő megállapodást a szövetség felmondja. A szövetség így pénteken levélben közli Sávolt Attilával, hogy felmondja a megbízási szerződését, miután

az eddig az edzőjének utalt havi 6000 euró felhasználásáról a továb­biakban Fucsovics Márton rendelkezhet

utólagos elszámolás formájában, a játékos döntheti el a jövőben, hogy a rendelkezésére álló keretből hogyan szeretne gazdálkodni, abból mennyit kíván adni az edzőjének.

A versenyző és a szövetség közötti új szerződés tiszta helyzetet teremthetne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×