eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Párizs, 2018. május 29.Fucsovics Márton a kanadai Vasek Pospisil ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2018. május 29-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: GUILLAUME HORCAJUELO

Már egyeztetnek Fucsovics Mártonékkal

Tárgyalt Fucsovics Márton menedzsmentjével a Magyar Tenisz Szövetség elnöke.

A magyar tenisznek nem hangos botrányokra, hanem higgadt, okos megegyezésekre van szüksége - mondta a magyar szövetség elnöke a Magyar Időknek.

"Már tárgyaltam Fucsovics Marci menedzsmentjével, szervezzük az egyeztetést Babos Timivel is.

Államtitkári szinten is elkezdődött az egyeztetés, amelynek sikeressége nem a teniszszövetségen múlik"

- mondta Szűcs Lajos, aki barátságtalannak nevezte, hogy kedden nyílt levélben bírálták a szövetség gazdálkodását és új közgyűlés összehívását sürgették.

"Továbbra sem árulják el, mit szeretnének az aláírók. Abban bízom, hogy ezt valamelyik egyeztetésen pontosan megfogalmazzák" - tette hozzá.

Az elnök szerint Facebook-posztokkal megegyezést nem lehet megalapozni, le kell ülni átbeszélni a szakmai ügyeket. Amint ezt megtették, akkor állhatnak a nyilvánosság elé.

Szűcs Lajos a Davis Kupa-válogatottból a múlt hétvégén hiányzó Fucsovics Mártonról is beszélt.

"Továbbra is azt gondolom, hogy ezt a kérdést Köves Gábor szövetségi kapitánynak kell rendeznie Fucsovics Mártonnal.

Mi magyar szívvel azt gondoljuk, hogy ha valaki nem kíván játszani a Davis-kupa-csapatban, azt illik megindokolni. A címeres mez viselete nekünk többet jelent a hétköznapi sikereknél"

- fejtette ki Szűcs Lajos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×