eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Finnország elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Telkiben 2018. szeptember 3-án.
Nyitókép: MTI//Illyés Tibor

Rossi: a győzelem fontos a jövőnk szempontjából

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint szívvel-lélekkel küzdött a csapat, és nagyon fontos győzelmet aratott a görögök ellen.

"Kicsit szenvedősre sikerült a második félidő, ami megmutatta, hogy sok szempontból javulnunk kell a folytatásra. Ez a csapat sokáig nem volt részese győzelemnek, ezért talán túlzottan is tartottunk a kapott góltól a második félidőben. A legfontosabb azonban az, hogy a játékosok az elsőtől az utolsó másodpercig küzdöttek, harcoltak a pályán, ezért teljességgel megérdemelték a győzelmet. A görögök roppant erősek, topligákban szereplő játékosaik vannak, de ma igazi harcosok ellen léptek pályára, és ez a hozzáállás meghozta ellenük a győzelmet" - mondta Marco Rossi a 2-1-es siker után.

A szakvezető szerint a második félidőben mutatott kitartás és lélekjelenlét miatt dicséretet érdemel a csapat.

"A játékosok a kezdetektől megfogadták a tanácsaimat, betartották az utasításaimat a pályán.

Elképesztően nagy nyomás és felelősség volt rajtuk"

- fejtette ki Rossi.

"Van még min dolgoznunk és javítanunk, de ez a három pont nagyon fontos a jövőnk szempontjából, és pszichológiailag is sokat jelent" - fogalmazott.

Az olasz szakvezető beszélt a nézők hiányáról is.

"A futball számomra az emberekről szól, szurkolók nélkül pedig a foci halott. Viszont talán egy kis terhet levett a játékosok válláról, hogy nem volt rajtuk a szurkolók nyomása."

A hajrára a stadionhoz érkező drukkerek énekléséről elmondta, ez számára azt mutatta, hogy odafigyelnek csapatára.

"A szurkolók szeretnének egy nyertes csapatot, valahol követték a mérkőzést, és azt látták a televízióban, hogy foggal-körömmel harcolunk a három pontért. Pozitív jel számomra, hogy a szurkolók úgy érezték, el kell jönni és támogatni bennünket" - emelte ki.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×