eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
26 éves korában elhunyt az Újpest volt futballistája

26 éves korában elhunyt az Újpest volt futballistája

Lázár Bencénél három éve diagnosztizáltak leukémiát, a sokszoros utánpótlás-válogatott futballista 26 évet élt.

"Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete" - áll a Lázár család közleményében, amelyet a Sport Tv a Facebook-oldalán tett közzé.

A volt labdarúgó, aki egy sérülés miatt vonult vissza az élsporttól nem sokkal korábban, több mint két éve azért ment orvoshoz, mert megduzzadtak a nyirokcsomói, a vizsgálatok során kiderült, hogy a fiatal sportoló leukémiás. A kezelések után jobban lett, szakkommentátorként vissza is tért a Sport Tv-re. Kedden viszont családja a Facebookon arra kérte az embereket, hogy véradással segítsenek Bencén, és véradást szervezett volt csapata, az Újpest is.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×