eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Súlyosan megsérült két Liverpool-játékos

Térdsérülés miatt Joe Gomez és Danny Ings játékára sem számíthat Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A múlt csütörtökön kinevezett tréner a klub internetes honlapján elmondta, hogy a 18 éves Gomez elülső keresztszalagja az angol U21-es válogatott keddi, Kazahsztán elleni Európa-bajnoki selejtezőjén (3-0) sérült meg. A spanyol származású védő azóta már visszatért a melwoodi edzőközpontba, és csak a további vizsgálatok után derül ki, mikor kerülhet sor a műtétre, de az már most biztosnak látszik, hogy kilenc hónapig nem léphet pályára.

A jelenlegi szezonban már három gólt szerző támadó, Danny Ings térde az egyik edzésen sérült meg, ezért az ő idénye is véget ért. Egyúttal komoly veszélybe került a szereplése a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságon, amelyre az angol válogatott százszázalékos teljesítménnyel jutott ki.

Klopp a szintén sérült Christian Benteke és Roberto Firmino állapotáról elmondta, a felépülésük jól halad, de még nem edzenek a csapattal, ezért a szombati, Tottenham Hotspur elleni, idegenbeli bajnokin, valamint a jövő csütörtöki, orosz Rubin Kazany elleni Európa Liga-csoportmeccsen nem szerepelnek a keretben.

A bemutatkozása apropóján az edző csütörtökön megjegyezte: nem érdekli, csapata mit csinált rosszul a közelmúltban, csak azzal foglakozik, mit kell tenniük a jövőben, hogy sikeresek legyenek. A Tottenham elleni találkozón bátorságot vár a játékosaitól, a szemükben pedig elszántságot szeretne látni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×