INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

A spanyolok egy akadályt leromboltak a magyarok elől a futball Eb-re vezető úton

Infostart / InfoRádió
A spanyol válogatott 1-0-ra nyert Kijevben, így nagyon közel segítette a magyar válogatottat a franciaországi Eb-részvételhez. Holnap este minden eldől: kijutunk, ha a török válogatott nem nyer az izlandiak ellen ÉS a lettek nem kapnak ki hazai pályán a kazahoktól a magyar idő szerint háromnegyed kilenckor kezdődő mérkőzéseken.

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek utolsó előtti napján a már biztos franciaországi szereplő, a címvédő spanyol válogatott Ukrajnában játszik. A találkozó fontos a magyarok továbbjutása szempontjából is. 

A magyar válogatott áll egyelőre legjobb harmadikként, de még két csoport szereplői megelőzhetik. Ma az ukránok és extrém esetben a szlovákok. Vicente Del Bosque együttese 24 ponttal már csoportelső, az ukránok a harmadikok, 19 ponttal. A második helyen az utóbbi hetekben bukdácsoló szlovákok állnak. Ha az ukránok és a szlovákok azonos pontszámmal zárnak, északi szomszédaink végeznek előbb.
A szlovákok Luxemburgban lépnek pályára, a csoport harmadik találkozója, a Fehéroroszország-Macedónia találkozó befolyásolhatja, melyik csapat végez a hatodik helyen, azaz kinek az eredménye esik ki. 

Fehéroroszország-Macedónia 0-0
Továbbjutott Spanyolország és Szlovákia, pótselejtezős Ukrajna.
Észtország-Svájc 0-1
San Marino-Szlovénia 0-2

A címlapról ajánljuk