eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Vb-2014 - Döntetlent játszottak a németek Kamerunnal

A brazíliai világbajnokság egyik esélyesének tartott német labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott a szintén vb-résztvevő kameruni csapattal felkészülési mérkőzésen.

A Mönchengladbachban rendezett találkozó első félidejében nem született gól, a fordulás után pedig a kameruniak szereztek vezetést, ám a hazai csapat gyorsan fordított. Joachim Löw együttese ugyanakkor a győzelmet nem tudta megszerezni, miután a hajrában az afrikai együttes ismét betalált.

Vasárnap este az ugyancsak a vb előtt álló belga csapat jó játékkal 2-0-ra győzött a svédek otthonában. Az Egyesült Államok válogatottja pedig kiváló első félidei teljesítményének köszönhetően 2-1-re verte Törökország legjobbjait.

Eredmények:
Egyesült Államok-Törökország 2-1 (2-0)
Németország-Kamerun 2-2 (0-0)
Svédország-Belgium 0-2 (0-1)

később:
Franciaország-Paraguay 21.00

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×