eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kiemelttel kezdenek a magyarok Wimbledonban

Arn Gréta és Czink Melinda sem volt szerencsés a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokság sorsolásánál, mivel mindketten kiemelt játékossal találkoznak az első fordulóban.

A világranglistán 47., komoly térdsérüléssel bajlódó Arn - akinek játéka még kérdéses - a 11. helyen rangsorolt Andrea Petkovicot kapta. A német játékos egészen kiváló formában játszik ebben az esztendőben, s a párizsi Roland Garroson egészen az elődöntőig menetelt.

A hosszú kihagyás után most visszatérő Czink (262.) a rangsor 10. helyezettjével, Samantha Stosurral találkozik. Az ausztrál ugyan egyesben nem szokott remekelni Wimbledonban, tavaly már az első körben búcsúzott, de vegyes párosban 2008-ban megnyerte a tornát, női párosban pedig kétszer döntőzött. Stosur jelenleg az eastbourne-i füves pályán tornán szerepel, s már a négy között van.

Érdekesség, hogy a férfiaknál ismét összekerült John Isner és Nicolas Mahut, akik tavaly 11 órás meccset játszottak Wimbledonban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×