eur:
389.31
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Agüero a Realt választaná

Már vissza sem tér az Atlético Mardidhoz Sergio Agüero, aki otthon, Buenos Airesben pihen. Csapattársa szerint a 23 éves csatár a városi riválishoz akar szerződni.

Megfogalmazása szerint "levegőváltozásra" van szüksége, ezért akar új csapathoz szerződni a spanyol élvonalban hetedik helyen végzett Atletico Madrid argentin válogatott labdarúgója, Sergio Agüero.

A 23 éves csatár erről odahaza, Buenos Airesben nyilatkozott szerdán, leszögezve, hogy már nem áll szándékában egyetlen percre sem visszatérni a fővárosi együtteshez.

Csapattársa, Tomas Ujfalusi a spanyol sajtónak elárulta, hogy Agüero a Real Madridban akarja folytatni pályafutását. A cseh védő a Radio Sportivának azt nyilatkozta, hogy a társak már három-négy hónapja tudják, hogy Maradona veje távozni szeretne a klubtól. "Az világos, hogy a Real Madridot választotta" - fogalmazott Ujfalusi.

A védő már előre aggódik, hogyan fogadják majd a szurkolók Agüero döntését.

Agüerót januárban, a téli átigazolási időszakban a Chelsea és a Tottenham Hotspur is szerződtetni akarta, de az Atlético irányítói nem engedték el, mint ahogyan elutasították az olasz Juventus állítólag 30 millió eurós ajánlatát is.

A csatárt amúgy 2014-ig köti szerződése a tavalyi Európa Liga-győztes madridi csapathoz, kivásárlási árát 45 millió euróra becsülik. Diego Maradona veje 2006 óta játszott az Atleticóban, s a mostani idényben 20 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×