eur:
393.72
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kihagyni a kihagyhatatlant - videón a futball legnagyobb rontásai

Mi a közös Cristiano Ronaldo aranylabdás labdarúgóban és Diana Ross énekesnőben? Mindketten kihagyhatatlannak tűnő helyzetben rontottak a futballpályán. A Daily Mirror alapján összegyűjtöttük a legelképesztőbb hibákat a kapu előtt.

Kezdjük az összeállítás legismertebb szereplőjével, Cristiano Ronaldóval. A portugál támadó még 30 méterről is képes gólt szerezni, ezért meglepő, hogy három méterről, szinte üres kapura hibázni tudott.


Az aranylabdás játékos még a Manchester United játékosaként, a Sheffield United elleni találkozón Giggs átadása után lőtte perdítette a labdát. Csapata így is győzni tudott 2-1-re, így nem kellett szembesülnie Sir Alex Ferguson haragjával.

A legfrissebb és egyik legnagyobb hibát az észak-amerikai bajnokságban lehetett látni. A Kansas City támadója, Kei Kamara a Los Angeles Galaxy ellen a gólvonal előtt pár centiméterrel nem találta el a labdát, a lendülettől elesett, és végül kezével sodorta be a játékszert a kapuba. A gólt természetesen nem adták meg, amit a támadó csodálkozással fogadott.



Diana Ross az 1994-es labdarúgó-vb megnyitóján egy dal eléneklése után próbálta bevenni a kaput, ám körömcipőjében csúnyán mellé lőtt. Az eset amiatt lett kínosabb, hogy a szervezők ettől függetlenül összedöntötték a kaput, mintha az énekesnő hálószaggató gólt szerzett volna.



Nem lehet büszke teljesítményére a Dinamo Zagreb játékosa, Ilija Sivonjic sem, aki a gólvonal előtt néhány centivel állította meg a labdát a gól helyett.



Óriási lehetőséget hagyott ki Chris Iwemulo a Skócia-Norvégia válogatott meccsen. A támadó egy beadásra érkezett jó ütemben, de három méterről is mellé tudta lőni a ziccert.



A Coventry City stadionjában, a Ricoh Arenában egy amatőr meccsen sikerült három méterről fölé lőni egy kapufáról kipattanó labdát, míg egy ennél is nagyobb ziccert rontott egy dél-amerikai pályán: a csatár a kapus mellett már elvitte a labdát, majd egy méterről ahelyett, hogy szépen bebelsőzte volna a hálóba, izomból a felső lécre vágta azt.



Szintén az ész helyett az erő alkalmazása járult hozzá Rocky Baptiste, egy angol amatőr ligában szereplő csatár hibájához. A játékos kicselezte a kapust, de egy méterről, a kapu torkából mellé vágta a labdát.



A végére pedig egy klasszikussá vált hiba: 1992-ben Ronny Rosenthal, a Liverpool játékosa az Aston Villa ellen szépen játszotta tisztára magát, ám nyolc méterről a lapos lövés helyett nagy gólt akart szerezni, ám a felsőlécet találta telibe.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×