eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Komoly erőpróba vár a magyarokra a vízilabda Euroligában

Szinte kivétel nélkül nagyon erős riválisok jutottak a magyar vízilabdacsapatoknak, a Vasasnak, az Egernek és a Honvédnak a vasárnapi, zágrábi sorsoláson az Euroligában, míg a LEN Kupában összekerült egymással a Szeged és a Ferencváros.

Az első számú kontinentális sorozatban a honi bajnok Vasas négyesébe került a Final Four, a legjobb négyet felvonultató döntő egyik évek óta majdhogynem állandó szereplője, a horvát Jug Dubrovnik, illetve a legutóbbi kiírást megnyerő, Kiss Gergely és Steinmetz Ádám személyében két magyar olimpiai bajnokot is a soraiban tudó montenegrói Primorac Kotor.
A Honvédra szintén két délszláv elitalakulat vár, míg az Eger kifogta a Benedek Tibor, Kásás Tamás, Madaras Norbert fémjelezte olasz Pro Reccót, de a két orosz vetélytárs is komoly játékerőt képvisel.

A főtáblájának csoportbeosztása:
A csoport: Barceloneta (spanyol), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Mladost Zagreb (horvát), Vojvodina (szerb)
B csoport: Jug Dubrovnik (horvát), Panioniosz (görög), Primorac Kotor (montenegrói), Vasas
C csoport: Budvanska Rivijera (montenegrói), Honvéd, Olympiakosz (görög), Partizan Beograd (szerb)
D csoport: Eger, Pro Recco (olasz), Sturm Csehov (orosz), Kazany (orosz)

A LEN Kupában a legjobb 8 közé jutásért zajló, egyenes kieséses szakaszban egymással harcol a két magyar együttes, az FTC és a címvédő Szeged.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×