eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A McLaren tovább tündököl a Hungaroringen - képek

A két McLaren volt a leggyorsabb a Formula-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésén. Az angol Lewis Hamiltont és a tavalyi győztes finn Heikki Kovalainent a német Nico Rosberg követte.

A vébé-esélyesek közül az ausztrál Mark Webber a negyedik, a német Sebastian Vettel a hatodik, a brazil Rubens Barrichello a hetedik, az angol Jenson Button pedig a 13. lett.

A Ferrari-pilóták ismét sokat csúszkáltak, különösen a brazil Felipe Massa hagyta el sokszor az ideális ívet és a pályát is. A tavaly remekül rajtoló versenyző ezúttal a 18. lett, csapattársa, a finn Kimi Raikkönen pedig a 11. helyen zárta a gyakorlást.

A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso a 12. lett.

Az olasz Jarno Trulli alatt a gyakorlás felénél megállt a Toyota, és szűk fél óra elteltével kapta vissza az autót a szerelőitől.

A harmadik szabadedzés szombaton délelőtt 11 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×