eur:
396.19
usd:
354.59
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Mitől fél Overdose tulajdonosa?

Minden alapot nélkülöz az a hír, miszerint Overdose május 31-én elindul egy franciaországi versenyen - mondta az Inforadio.hu érdeklődésére Mikóczy Zoltán. Overdose tulajdonosa egy német szaklap információját cáfolta. Egy angol fogadóiroda azt közölte: Magyarországról 5000 dollárral fogadtak Overdose kettős győzelmére a Royal Ascot-on.

A német GaloppOnline.de Overdose tulajdonosára hivatkozva adja hírül, hogy a ló betegsége miatt lemondott Temple Stakes futam helyett esetleg egy május 31-i Group2-es futam lehet Chantillyban az alternatíva." A németországi információt az OverdoseOnline.hu is közölte.

A német lapértesülés minden alapot nélkülöz - mondta az Inforadio.hu kérdésére Mikóczy Zoltán. Overdose tulajdonosa hozzátette: a ló lába szépen javul, ám jelenleg még nem nyergelhető, így a tréningje sem kezdődhet meg.

Félek attól, hogy az ilyen megalapozatlan hírek esetleg rosszindulatból látnak napvilágot - jelentette ki Mikóczy. Felhívta a figyelmet, hogy Overdose versenyprogramjával kapcsolatban minden hivatalos információ forrása a Pannoniaoverdose.hu oldal.

Valóban szerepel a tervek között egy esetleges előkészítő futam a Royal Ascot előtt, ám a május 31-i időpont még korai, addig Overdose semmiképpen sem készíthető fel. Mikóczy Zoltán érdeklődésünkre elmondta: szó lehet egy június 7-ei futásról Pozsonyban, azzal viszont az a gond, hogy túl közel esik Overdose tervezett utaztatásáig. Mint mondta: a jelenlegi tervek szerint a lovat június 8-án indítják Angliába, a megérkezés dátuma 9-e.

Felesleges találgatni, hiszen még mi sem tudhatjuk pontosan, hogyan alakul Overdose felkészülése - hangsúlyozta a ló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán hozzátette: minden döntést annak rendelnek alá, hogy miként alakul a ló egészségi állapota, és hogy ezzel összefüggésben mikor indulhat újra a tréningje.

Overdose futásában sokan bíznak: az interneten keresztül valaki Budapestről 5000 dollárral fogadott a csodaló kettős győzelmére a Royal Ascoton. A hírt egy brit lovas szaklap tette közzé. Overdose tulajdonosa kérdésünkre elmondta: őszintén reméli, hogy lova szerencsét hoz az illetőnek.

Amennyiben Dózi valóban mindkét futamát megnyeri a Royal Ascot-on, a fogadóknak tétjeik tízszeresét fizetik ki. Továbbra is Overdose a legnagyobb esélyese a Royal Ascot azon két sprintfutamának, amelyeken június 16-án és 20-án elindul.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×