eur:
396.88
usd:
367.78
bux:
70238.22
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal

Mitől fél Overdose tulajdonosa?

Minden alapot nélkülöz az a hír, miszerint Overdose május 31-én elindul egy franciaországi versenyen - mondta az Inforadio.hu érdeklődésére Mikóczy Zoltán. Overdose tulajdonosa egy német szaklap információját cáfolta. Egy angol fogadóiroda azt közölte: Magyarországról 5000 dollárral fogadtak Overdose kettős győzelmére a Royal Ascot-on.

A német GaloppOnline.de Overdose tulajdonosára hivatkozva adja hírül, hogy a ló betegsége miatt lemondott Temple Stakes futam helyett esetleg egy május 31-i Group2-es futam lehet Chantillyban az alternatíva." A németországi információt az OverdoseOnline.hu is közölte.

A német lapértesülés minden alapot nélkülöz - mondta az Inforadio.hu kérdésére Mikóczy Zoltán. Overdose tulajdonosa hozzátette: a ló lába szépen javul, ám jelenleg még nem nyergelhető, így a tréningje sem kezdődhet meg.

Félek attól, hogy az ilyen megalapozatlan hírek esetleg rosszindulatból látnak napvilágot - jelentette ki Mikóczy. Felhívta a figyelmet, hogy Overdose versenyprogramjával kapcsolatban minden hivatalos információ forrása a Pannoniaoverdose.hu oldal.

Valóban szerepel a tervek között egy esetleges előkészítő futam a Royal Ascot előtt, ám a május 31-i időpont még korai, addig Overdose semmiképpen sem készíthető fel. Mikóczy Zoltán érdeklődésünkre elmondta: szó lehet egy június 7-ei futásról Pozsonyban, azzal viszont az a gond, hogy túl közel esik Overdose tervezett utaztatásáig. Mint mondta: a jelenlegi tervek szerint a lovat június 8-án indítják Angliába, a megérkezés dátuma 9-e.

Felesleges találgatni, hiszen még mi sem tudhatjuk pontosan, hogyan alakul Overdose felkészülése - hangsúlyozta a ló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán hozzátette: minden döntést annak rendelnek alá, hogy miként alakul a ló egészségi állapota, és hogy ezzel összefüggésben mikor indulhat újra a tréningje.

Overdose futásában sokan bíznak: az interneten keresztül valaki Budapestről 5000 dollárral fogadott a csodaló kettős győzelmére a Royal Ascoton. A hírt egy brit lovas szaklap tette közzé. Overdose tulajdonosa kérdésünkre elmondta: őszintén reméli, hogy lova szerencsét hoz az illetőnek.

Amennyiben Dózi valóban mindkét futamát megnyeri a Royal Ascot-on, a fogadóknak tétjeik tízszeresét fizetik ki. Továbbra is Overdose a legnagyobb esélyese a Royal Ascot azon két sprintfutamának, amelyeken június 16-án és 20-án elindul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 13. 10:59
×
×
×
×