eur:
390.95
usd:
366.16
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Búcsú Overdose-tól

Búcsú Dózitól - ezzel a címmel jelent meg a legújabb írás az Overdoseonline.hu lapon. Szegedi rajongók utaztak Dózihoz, hogy elbúcsúzzanak tőle az angliai utazás előtt.

Az Overdose Online szerkesztősége és a Hivatalos Fan Klub képviselete még április végén meglátogatta Overdose-t otthonában, Alagon, hogy méltón elköszönjön tőle Angliai útja előtt - írja az Overdoseonline.hu.

A Golyó kocsma titkai

A szegedi Overdose-rajongók beszámolójából kiderül, hogy a híres alagi Golyó kocsmában kezdődött a program. Itt találkoztak Mikóczy Zoltánnal, Overdose tulajdonosával és Ribárszki Sándor trénerrel. A szegedi tisztelők nagyon komolyan gondolják a rajongást, hiszen Albionba utaznak majd a Royal Ascot futamaira, hogy a helyszínen drukkoljanak Overdose sikeréért.
 
Mint kiderül, a fontos külföldi újságírók programja is a Golyó kocsmában kezdődik. "Mikor Neil Clark, a Racing Post szakírója itt járt tavaly, ő a barackpálinkát favorizálta"- árulja el Ribárszki Sándor, akit errefelé mindenki Ribinek hív. A szegediek veszik a barackra vonatkozó adást. Ez fontos információ, hiszen a klub a Royal Ascot idején találkozik majd a szakíróval, "így legalább tudjuk, milyen ajándékkal lepjük majd meg őt" - olvasható az írásban, amelyet Pászti Judit Amina, a klub vezetője jegyez.

Mikóczy nem fényezi magát

Miközben Overdose-ra vár a csapat, a tulajdonos elmeséli, hogyan jutott Dózihoz. "Valószínűleg már sokszázadszor mondja el ugyanazt a történetet, de ennek ellenére őszinte lelkesedéssel beszél róla, mi pedig lelkesen hallgatjuk a sikersztorit" - írja a krónikás.

Mikóczy "nem fényezi magát, hanem őszintén bevallja, ő bizony nem tudta, nem megérzése csak szerencséje volt, de az hatalmas. Mi viszont úgy gondoljuk ahhoz is tudni kell valamit, hogy valaki jókor a jó helyen legyen."
 
Overdose színre lépésére még mindig várni kell. Addig a tudósító beszámol arról, hogy Dózit "a híres futam óta két szép szál szlovák biztonsági legény őrzi. Hiába egy sztárnak kijár ez a díszkíséret."

Csodaló és csodálók

Végre megjelenik "a magyar csodaló, az ország új hőse, egy életre szóló pillanatok ezek. Ahogy körbevezetik Dózit, mindenki azt kérdezi, de miért, mi az oka? Hisz még kisebb is, mint a többi, nem is szebb, mégis ő talán Európa leggyorsabb lova."

Dózit kiviszik a karámba, ahol első dolga venni egy kellemes keddi homokfürdőt. Mikóczy Zoltán szerint tudja, hogy nézőközönsége akadt, ezért még duplán produkálja magát, már sztárallűrjei is vannak. A szegedi csodálók csak annyit érzékelnek, "hogy elképesztő sebességgel le-fel rohangál a karámban és várhatóan másodperceken belül kidönti azt, félelmetes és pompás látvány. Kitörés helyett, talál a földön egy zöldellő faágat, a szájába veszi és azzal bohóckodik, később csatlakozik hozzá a telep pulija."

Ezután már a búcsú következik. Jó utat és biztonságos megérkezést kívánnak a rajongók a lónak, meg azt, hogy "mutasd meg azoknak a puccos angoloknak és telivérjeiknek, hogy mit tud egy olyan ló, aki nemcsak a lábával, hanem a szívével is fut!"

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×