eur:
386.4
usd:
355.46
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Gigafizetéssel csábítanák vissza Mourinhót

Évi 15 millió fontos fizetést ajánl José Mourinhónak a Manchester City labdarúgó-csapatát birtokló arab konzorcium.

Az Abu-Dzabi Egyesült Fejlesztési és Befektetési Csoport (ADUG) augusztus végén lett a Manchester City új tulajdonosa, és a brazil Robinho személyében egy igazi sztárt vitt az angol csapathoz.

Az elvárt eredmények azonban egyelőre nem jönnek, az együttes mindössze a 13. helyen áll a Premier Leauge-ben, így az arab társaság most azt tervezi, hogy új sztáredzőt hoz a csapat élére Mark Hughes helyett. A kiszemelt pedig José Mourinho, a Chelsea egykori, az Inter jelenlegi trénere.

A The Sun értesülései szerint a City vezetői körében már hetekkel ezelőtt felvetődött a portugál szakvezető kinevezésének ötlete, és Mourinho sem zárkózna el a szerepvállalástól a nagy terveket szövögető manchesteri egyesületnél.

A City évi 15 millió fontos álomfizetést is hajlandó lenne megadni az edzőnek, aki korábban kijelentette, hogy szívesen dolgozna ismét az angol bajnokságban.

Arra azonban kicsi az esély, hogy idény közben elhagyja az Intert a portugál edző, így a Manchester City vezetőinek most azt kell megfontolni, hogy várnak-e nyárig Mourinhóra és "beáldozzák" ezt az idényt vagy más jelölt után néznek.

José Mourinho 2004-ben lett a Chelsea menedzsere, és egymás után két bajnoki címet szerzett a londoniakkal. A portugál tréner 2007 szeptemberében távozott a Kékek kispadjáról, idén nyáron pedig az Inter edzője lett. A milánói együttes 11 forduló után vezeti az olasz pontvadászatot, de a sajtótól sok bírálatot kap.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×