eur:
404.23
usd:
373.88
bux:
74122.77
2024. október 29. kedd Nárcisz

Hajnal gólja most kevés volt

Hajnal Tamás csapata, a Dortmund 2-1-re kikapott a Hamburg otthonában a német labdarúgó Bundesliga 12. fordulójában. A magyar válogatott középpályás végig a pályán volt, gólt is szerzett, de ez most kevés volt a pontszerzéshez.

A Karlsruhe 3-3-as döntetlent játszott a vendég Leverkusennel, pedig a gyógyszergyáriak a 24. percben már három góllal vezettek.

További eredmények:
Bochum-Werder Bremen 0-0
Wolfsburg-Cottbus 3-0
Bielefeld-Mönchengladbach 0-2

Pénteken Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 2-1-re kikapott a Köln otthonában.

Vasárnapra három meccs maradt. A 2007-es bajnok Stuttgart a Frankfurt vendége lesz, a listavezető Hoffenheim a fővárosban lép pályára a Hertha ellen, míg a címvédő Bayern München a Schalkéval küzd meg Gelsenkirchenben.

Címlapról ajánljuk
Rodri kapta az Aranylabdát, a Real Madrid díjait senki sem vette át

Rodri kapta az Aranylabdát, a Real Madrid díjait senki sem vette át

Rodri, a Manchester City spanyol Európa-bajnoka kapta a 2024-es Aranylabda-díjat. Lamine Yamal volt a legjobb fiatal játékos, Emiliano Martínez a legjobb kapus, Carlo Ancelotti a legjobb edző, a Real Madrid a legjobb csapat a férfi futball 2023–2024-es idényében. Harry Kane és Kylian Mbappé közösen kapták a Gerd Müller-díjat. A Real Madrid küldöttsége nem vett részt a gálán, tiltakozva amiatt, hogy nem Vinícius Júnior kapta a legnagyobb presztízsű díjat.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×