eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

2011-2012-re készülhet el az FTC új stadionja

Jövőre kezdődhet el az építkezés, és 2-3 év alatt készülhet el a Ferencváros labdarúgócsapatának új stadionja. A gazdasági válság nem befolyásolja Kevin McCabe tulajdonos üzleti terveit - közölte a cégcsoport nemzetközi ügyvezetője.

Mike Farnan, a Ferencváros mellett az angol Sheffield Unitedet, a kínai Csengdu Bladest és az ausztrál Central Coast Marinerst magába foglaló csoport nemzetközi ügyvezetője azt mondta, a Ferencváros évről évre növelheti kereskedelmi bevételeit, és az új stadionhoz kapcsolódó Üllői úti ingatlanfejlesztés is a legjobb időben veszi kezdetét.

"Felkészültünk a gazdasági környezet változásaira, és éppen ezért kezdtünk megfontoltan nemzetközi érdekeltségeink bővítésébe, melynek eredménye a Ferencváros megvásárlása - mondta Mike Farnan, aki korábban a Manchester United, az AC Parma és az Atlético Madrid menedzsmentjében szerzett tapasztalatokat. - A Fradi immár egy nemzetközi csoport tagja, melynek Angliában, Kínában és Ausztráliában is vannak érdekeltségei. Ez a nemzetközi hálózat egyrészt esélyt teremt a kockázat megosztására, másrészt korábban elérhetetlen kereskedelmi lehetőségeket biztosít, amelyek minimalizálják a Ferencváros függőségét a magyarországi szponzori piactól. Tárgyalásban állunk multinacionális cégekkel, amelyek hamarosan klubcsoportunk partnerei lehetnek. A folyamatnak a Fradi is közvetlen haszonélvezője lesz. Mindezek figyelembe vételével biztosak vagyunk abban, hogy a Ferencváros a gazdasági válság ellenére évről évre növelni fogja bevételeit."

Az ügyvezető megerősítette: Kevin McCabe, a Ferencváros tulajdonosa Anglia egyik vezető ingatlanfejlesztője továbbra is arra törekszik, hogy Budapest egyik legjobb adottságú ingatlanján virágzó sport- és üzletközpontot hozzon létre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×