eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Megvédte címét a Manchester United

Megvédte címét a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban. Sir Alex Ferguson menedzser együttese a záró fordulóban 2-0-ra győzött a Wigan otthonában, ezzel a tabella élén maradt.

Cristiano Ronaldo bő fél óra játék után büntetőből szerzett vezetést, majd a 80. percben Ryan Giggs állította be a végeredményt.

Az ezüstérmes Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a vendég Boltonnal. A londoniak egy pillanatra sem álltak úgy, hogy ők szerzik meg a bajnoki címet.

A bronzérmes Arsenal rendkívül tartalékos összeállításban aratott 1-0-ás sikert a Sunderland pályáján. A vendégeknél Theo Walcott volt eredményes. A Sunderland kapuját Fülöp Márton védte, ezzel bemutatkozott a Premier League-ben.

A negyedik sztárcsapat, a Liverpool is győzelemmel zárta a szezont: Andrej Voronin és a gólzsák Fernando Torres is eredményes volt a Tottenham ellen 2-0-ra megnyert londoni meccsen.

Az UEFA Kupában a másik liverpooli csapat, az Everton indulhat, amely a Newcastle 3-1-es legyőzésével biztosította az ötödik helyet.

A Manchester City még annál is pocsékabbul fejezte be a szezon, mint amilyen remekül kezdte: a 38. fordulóban 8-1-re (!) veszített a Middlesbrough vendégeként.

További eredmények:
West Ham-Aston Villa 2-2
Birmingham City-Blackburn 4-1
Derby County-Reading 0-4
Portsmouth-Fulham 0-1.

A Reading mellett a Birmingham City és a Reading búcsúzott az élvonaltól.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×