eur:
395.11
usd:
371.49
bux:
66355.42
2024. április 16. kedd Csongor

Lapértesülés szerint Mourinho már Angliában van

José Mourinho titokban Nagy-Britanniába utazott, és megbeszélést folytatott az angol labdarúgó-szövetséggel - értesült a The Sun című brit bulvárlap.

Anglia szövetségi kapitánya akarok lenni - összegezte a Chelsea volt portugál mesterének üzenetét az újság. A bulvárlap értesülése szerint a szövetség is kész hatmillió fontos (kétmilliárd forintos) éves fizetést ajánlani a szakembernek.

A The Sun úgy tudja, hogy José Mourinho és családja már nagyon várja a visszatérést Londonba.

A szakvezető egy magánrepülőgéppel érkezett Nagy-Britanniába, hogy a szövetség vezetőivel tárgyaljon. Az eredeti tervek szerint a portugál tréner egy menetrendszerinti járattal repült volna, de aggasztotta, hogy felismerik.

José Mourinho ezért inkább a farnborough-i repülőtéren landolt, amelyet előszeretettel használnak a hírességek, köztük David Beckham és Elton John.

A 44 éves szakvezető azt mondta, kész a válogatott irányítására, vagyis felhagyna azzal a tervével, hogy valamelyik európai csúcscsapatot vezesse.

A The Sun szerint Mourinho döntését jelentősen befolyásolta felesége, Tami, aki minél hamarabb szeretne Portugáliából visszatérni Londonba.

Nem kétséges, hogy José akarja a posztot és Anglia is elkeseredetten akarja őt. Õ a szövetség elsőszámú választottja. A családja szereti Angliát, és ő bármit megtenne, hogy boldoggá tegye őket - mondta az ügyet jól ismerő forrás a lapnak.

Csak egy maradhat

A BBC úgy tudja, hogy az angol labdarúgószövetség megbízottja valóban felkéréssel kereste meg José Mourinho ügynökét, de a szövetségnek öt névből álló listája van, és közülük csak az egyik jelölt a portugál szakember.

Mellette Fabio Capello, Martin O'Neill, Marcello Lippi és Jürgen Klinsmann szerepel a listán.

Az angol Aston Villa edzőjének, Martin O'Neillnek a számba vétele meglepő, mert ő már kéteszer elutasította a felkérése lehetőségét, és Mourinhot tartja a legalkalmasabbnak Steve McClaren utódlására.

A BBC szerint lehet, hogy az angol Szövetség már karácsony előtt eredményt hirdet, hiszen február 6-án a válogatott barátságos mérkőzést játszik Svájc ellen a Wembley stadionban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×