eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lefejelte provokátorát Cristiano Ronaldo, bajban a Manchester

Minden várakozást alulmúlóan rajtolt a Manchester United az angol bajnokságban. A két döntetlen után Sir Alex Ferguson menedzser tele van gonddal: Wayne Rooney eltörte a lábát, az új játékosok egyelőre még nem teljes értékűek - a Portsmouth elleni találkozón pedig piros lapot kapott Cristiano Ronaldo. Az előző idény legjobb játékosára a menedzser szerint három mérkőzésre szóló eltiltás vár.

Az egyik leghíresebb brit bíró, Steve Bennett a 85. percben állította ki a portugál játékost, miután az egy összetűzés lezárásaként arcba fejelte az őt provokáló Richard Hughest. Azt, hogy a hazaiak játékosa provokálta Cristiano Ronaldót, már Sir Alex álítja, aki ennek ellenére sem menti fel a játékosát.

"Cristiano megérdemelte a piros lapot, függetlenül attól, hogy - mint már annyiszor - ezúttal is provokálták, szinte az egész mérkőzés alatt. Elszakadt a cérna, nem tudott uralkodni magán, s ez nagy hiba volt" - mondta a menedzser, aki hozzátette azt is, hogy Bennett láthatóan a legnagyobb örömmel állította ki Cristiano Ronaldót.

A portugál szélső bő négyéves angliai pályafutása során harmadszor kapott piros lapot, a másodiknál, 2006 januárjában is Steve Bennett volt a bíró.

A Manchester United kilenc éve nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot, legutóbb 1998-ban fordult elő, hogy nyeretlenül várta a harmadik fordulót. A Portsmouth ellen gólpasszal mutatkozott be Carlos Tévez, de az argentin csatár nincsen még csúcsformában. Vasárnap a két győzelemmel rajtoló "új" Manchester City ellen pedig kulcsfeladat vár rá.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×