eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A német bajnokhoz szerződhet Priskin Tamás

Elképzelhető, hogy a VfB Stuttgarthoz szerződik Priskin Tamás, a Premier League-ből kiesett Watford magyar válogatott csatára. A Bundesliga bajnoka a Svájcba hazaigazoló Marco Strellert akarja pótolni.

Priskin Tamás ügynöke, Fülöp Ferenc megerősítette, hogy a német klub érdeklődik a magyar csatár iránt, de megállapodás egyelőre nem született.

Priskin Tamás egy éve igazolt mintegy egymillió fontért a szigetországba, és főként csereként számítottak rá, de így is szerzett két gólt.

Várhidi Péter magyar szövetségi kapitány továbbra is játszatja a támadót, aki legutóbb a Moldova elleni Eb-selejtezőn volt eredményes.

A magyar csatár iránt más klubok is érdeklődnek, de a Stuttgart nagy előnye, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhat.

Ugyanakkor valószínűleg a sváb csapatnál is a kispadra szorulna Priskin Tamás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×