eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ismét izgalmas hajrá várható Angliában - nézze meg a sorsolást!

Bár csak szűk két hónap múlva kezdődik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a szurkolók már most elkezdtek számolgatni, ugyanis csütörtökön elkészítették a Premiership 2007-2008-as idényének sorsolását.

Már rögtön az augusztus 11-i nyitófordulóban több érdekesnek ígérkező mérkőzést rendeznek a Premier League-ben. A címvédő Manchester United a tavalyi meglepetéscsapat, a Reading ellen lép pályára, míg a Chelsea az élvonalba egy év után visszakerülő Birminghamet látja vendégül.

Londoni derbin csap össze az Arsenal és a Fulham, míg a nagy terveket szövögető Liverpool az Aston Villánál vendégeskedik. Sam Allardyce nyolc év után hagyta el a Bolton együttesét, de a Newcastle menedzsereként már az első fordulóban visszatér korábbi állomáshelyére.

Az első rangadó: Liverpool-Chelsea

Az első igazi rangadót a harmadik fordulóban rendezik: a Chelsea a Liverpool otthonában lép pályára. Az augusztus 18-i hétvégén Sir Alex Ferguson csapatára is jelentős feladat vár, hiszen a City elleni városi rangadón kell helytállniuk.

Az első Manchester United-Chelsea csúcstalálkozóra szeptember 22-én, a hetedik fordulóban kerül sor az Old Traffordon, míg a Stamford Bridge-en az elmúlt két évhez hasonlóan a bajnokság izgalmasnak ígérkező hajrájában, a 36. fordulóban, 2008. április 26-án csapnak össze a Kékek és a Vörösök ördögök.

Akár csak tavaly, ebben az idényben is sikerült kisorsolni két álomfordulót, amikor a négy élgárda egymással találkozik. December 15-én Arsenal-Chelsea és Liverpool-Manchester rangadókat rendeznek, míg fordított pályaválasztással március 22-én találkoznak a topklubok.

A teljes menetrendet megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×