eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hétvégén vár a Szigeti Sportvarázs

Sport- és környezetvédelmi napokat rendeznek péntektől vasárnapig a Margitszigeten. Az érdeklődők a Szigeti Sportvarázson kipróbálhatnak minden sportot, és találkozhatnak több olimpiai bajnokunkkal is.

Közel kétszáz ingyenes program várja hétvégén a Margitszigeten a mozgást, sportot szerető és a különlegességek iránt érdeklődő embereket, hiszen a helyszínen mindent ki lehet próbálni - mondta az InfoRádiónak a Szigeti Sportvarázs főszervezője.

Szabó István hozzátette: lesz egyebek mellett kispályás labdarúgás, streetball, strandröpladba, strandkézilabda, parkröplabda, futás, kerékpározás és sárkányhajóverseny.

"Családi tekergőt" tartanak a biciklizést kedvelőknek a szigeten, ahol nem a gyorsaság, hanem az egyes állomásokon feltett kérdésekre adott helyes válaszok, az ügyességi feladatokban szerzett pontok száma dönt majd arról, ki lesz a győztes - közölte a főszervező.

Vasárnap délután azok között, akik a hétvége folyamán legalább hét sportot aktívan kipróbáltak, egy kétszemélyes utazást sorsolnak ki a 2008-as pekingi olimpiára, belépőjegyekkel együtt.

Tavaly több mint 40 ezren vettek részt a rendezvényen, az előnevezések alapján azonban a szervezők arra számítanak, hogy idén legalább 50 ezren látogatnak majd ki a Szigeti Sportvarázsra.

Az eseményen ott lesznek a jelen és a múlt bajnokai, akik saját sportágukat mutatják majd be az érdeklődőknek, akik többek között Kovács Kokó Istvánnal, Gyulai Zsolttal, Nagy Tímeával, Pulai Imrével, Rózsa Norberttel és Dunai Antallal is találkozatnak - mondta Szabó István.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×