eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

"Az utóbbi időben sok olyan dolog történt, aminek nem lett volna szabad"

Az Arsenal klasszisa, Thierry Henry egy interjúban elismerte, örül annak hogy a Milan érdeklődik utána, mert elégedetlen a csapat utóbbi időkben mutatott teljesítményével.

Az Arsenal kapitányát az utóbbi hetekben többször hírbe hozták az AC Milannal, miután Carlo Ancelotti vezetőedző elmondta, Thierry Henry is azok közt van, akiket a klub szívesen leigazolna.

"Jó hallani, hogy érdeklődnek utánam. Hogyne lenne az? Ahogy már többször is mondtam, jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, de mindenki tisztában van vele, hogy az utóbbi időben sok olyan dolog történt a klubunknál, aminek nem szabadott volna megtörténnie." - utalt ezzel a korábbi elnök David Dein áprlilis távozására.

"Mr Dein távozása után az edző és jópár játékos helyzete is bizonytalanná vált. Tehát most annyit mondhatok, az Arsenal alkalmazásában állok, de nem tagadhatom, jó érzés a Milanról hallani" -tette hozzá

A 29 éves támadó tavaly írt alá négyéves szerződést a klubnál és mindenki biztos volt benne hogy ezzel végleg elkötelezte magát. Azóta azonban a sérülések és a csapat eredménytelensége változtathatott Henry tervein.

"Minden évben ugyanaz a négy csapat áll az első helyen és kezd unalmassá válni hogy mindig mi vagyunk a kvartett végén."

Szerző: Fekete-Szalóky Zoltán

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 12. 21:25
×
×
×
×