eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Totti az olasz gólkirály, esélyes az Aranycipőre

Befejeződött az olasz labdarúgó-bajnokság. A Messina és az Ascoli mellett a Chievo búcsúzott az élvonaltól. Már korábban eldőlt, hogy az Inter végez az élen, második lett a Roma, harmadik a Lazio, míg negyedik a Milan. Francesco Totti lett a gólkirály, 26 góllal.

Francesco Totti pálafutása során először szerezte meg a gólkirályi címet.

A Roma csapatkapitánya az utolsó fordulóban két gólt is elért, s ezzel megelőzte az európai Aranycipő-versenyben az eddig vezető, a holland Heerenveenben szerepelt, brazil Afonso Alvest.

Totti ugyanakkor még nem Aranycipős, a spanyol góllövőlistát vezető Ruud van Nistelrooy három gólnyira van tőle.

Az Inter győzelemmel zárta a szezont, a kék-feketék szinte hihetetlenül magas pontszámmal (97) zárták a szezont.

A BL-győztes Milanban csak Pirlo és a varátalnul felépült Ronaldo játszott az alapemberek közül - a motiválatlannak tűnő gárda kikapott az így a bennmaradást kiharcoló Regginától. A Lazio a Sienát mentette meg, hasonló módon.

Az utolsó forduló eredményei
Roma-Messina 4-3, Ascoli-Cagliari 2-1, Catania-Chievo 2-0, Fiorentina-Sampdoria 5-1 (Koman Vladimir játszott a mérkőzésen), Inter-Torino 3-0, Livorno-Atalanta 4-2, Parma-Empoli 3-1, Reggina-Milan 2-0, Siena-Lazio 2-1, Udinese-Palermo 1-2

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×