eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Nincs edzője a Juventusnak - Lippi is kiszemelt?

Kenyértörésre került sor Didier Deschamps, a Juventus edzője és a klub között. A B liga megnyerését éppen a szombati fordulóban bebiztosított egyesület honlapján tudatta: felbontották a szerződést Deschamps-pal.

A hírek szerint az 1998-as világbajnok, s a két évvel későbbi Európa-bajnok francia válogatott kapitánya, aki játékosként is szolgálta korábban a Juventust, elsősorban a fiatal sportigazgatóval, Alessio Seccóval nem találta meg a közös hangot.

Jean-Claude Blanc, a Juve általános igazgatója még fizetésemelést is kilátásba helyezett Deschamps maradása esetére, ám az edző nem pénzt, hanem a helyzet tisztázását kérte.

Miután az ügy az általános igazgatóval való tárgyalása után sem oldódott meg számára megnyugtatóan, Deschamps kérte, közös megegyezéssel bontsák fel a 2008-ig érvényes szerződést.

Máris megindult a találgatás, ki lesz majd az utód. A Juvénél a legtöbbet Marcello Lippit szeretnék ismét a kispadon látni, de felvetődött Fabio Capello, sőt a Lyont elhagyó Gérard Houllier neve is. Az előző szezonban a Serie A-ban dolgozók közül a Samptól elköszönt Walter Novellino jöhet szóba.

Egyelőre kérdéses az is, ki irányítja majd a csapatot a hátralévő, a Juventus szempontjából már tét nélküli két fordulóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×