eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lampard és a Chelsea: közel a végső szakítás?

Megszakadtak a tárgyalások a Chelsea és Frank Lampard között a játékos szerződés-hosszabbítása ügyében. A klubhoz közeli források szerint immár nagyon valószínű, hogy a válogatott középpályás külföldre szerződik. A Barcelona, a Real Madrid és a Juventus is csábítja.

Messze már május 19., az angol kupadöntő napja. Az eufóriában ünneplő Frank Lampard akkor azt kiabálta a mikrofonokba, hogy a Chelsea élete klubja, s hogy pályafutása hátralévő részében csak a Kékeknél akar futballozni.

Egyelőre úgy fest, erősebb a sértődés faktora: Frank Lampard nehezen viseli, hogy a Chelsea nem hajlandó a fizetését felemelni.

A középpályás éves keresete 7,2 millió euró, meg sem közelíti Michael Ballack és Andrij Sevcsenko, a két klubtárs fejenkénti 9,24 milió euróját.

Miután megszakadtak a tárgyalások Lampard és a klub között, immár könnyen elképzelhető, hogy az angol középpályás, körülbelül nyolcmillió fontért (12 millió euróért) kivásárolja magát a szerződéséből, s utána új klubot választ magának.

Nyilvánvaló, hogy kérői - így, például, a Barcelona, a Real Madrid és a Juventus - szívesen kifizetnének érte 12 millió eurónál többet is.

A Barcelona esélyeit növeli, hogy Lampard élettársa, Elen Rivas katalán származású, szívesen költözne vissza hazájába.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×