eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A Real Madrid csatárának meglepően őszinte vallomása

Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland csatára beismerte, kézzel ért a labdához szombat este, a Deportivo elleni bajnoki mérkőzésen, csapata első gólja előtt.

"Igazából nem tehettem róla, egyszerű reflexmozdulat volt. Nem tagadom azonban, a labda a kezemet érte. Szerencsém volt, mert más mérkőzésen minősítettek már ilyet szándékos kezezésnek. Ha pedig sárga lapot kapok érte, nem játszhattam volna a következő fordulóban, Zaragozában."

Az első gólt szerző Sergio Ramos ugyanakkor azt mondja, neki fogalma sem volt arról, hogy klubtársa kézzel ért a labdához: "Nem vettem észre. Utána mondták néhányan, hogy kezezés volt, de én nem tudom eldönteni."

Mindazonáltal a Madrid biztosan, 3-1-re nyert, noha a Depor Capdevila egyenlítő góljával ráijesztett a fővárosi klub játékosaira. Fabio Capello csapata azonban ismét tudott a mérkőzés utolsó szakaszában újítani. Alig két perccel az egyenlítő gól után Raúl - miként Sergio Ramos, ő is Beckham beadása után - megszerezte a vezetést, majd Van Nistelrooy beállította a végertedményt.

A Barcelona már a harmadik percben - látványos, Messi, Eto'o, Ronaldinho akció végén, a brazil góljával - megszerezte a vezetést a Getafe ellen. Akkor kevesen gondolták volna, hogy több gól nem esik. Ám miután Ronaldinho (jogosan) piros lapot kapott (legfeljebb azt lehet megkérdőjelezni az eset kapcsán, hogy a madridi játékos miért nem kapott ugyancsak lapot), a Barcelona inkább már csak az eredmény tartására törekedett.

Bernd Schuster, a Getafe edzője szerint a játékvezető a nagyot, ebben az esetben a bajnokot támogatta.

A Valencia elveszítette inkább csak matematikai esélyét a bajnoki arany megszerzésére, miután hazai pályán 3-2-re kikapott a Villarrealtól. A Sevilla vasárnap este 9 órától lép pályára a Zaragozát fogadva.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×