eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Botrány a Manchester Unitednél?

Ha egy csapat jól szerepel, ritkák soraiban a hangos ügyek, sőt botrányok. A Manchester United ősszel a kilencvenes években látott önmagát idézi - mégsincs nyugalom az öltözőben. A kiszivárgott hírek szerint a hétközi, Everton elleni mérkőzés előtt Sir Alex Ferguson összekapott legrégebbi játékosával, Ryan Giggsszel. A menedzser tagad.

A 33 éves walesi szélső nagyon szeretett volna játszani az Everton ellen, különös tekintettel arra, hogy éppen a találkozó napján ünnepelte a születésnapját.

Sir Alex Ferguson azonban úgy vélte, legidősebb mezőnyjátékosának pihenésre van szüksége, és ezért kihagyta a csapatból.

Kettejük apa-fiú kapcsolata már régen a múlté, bár kétségtelen, Giggs tiszteli mentorát, profi pályafutása egyetlen klubedzőjét. Ám azok közé tartozik, akik nehezen kezelik, hogy Sir Alex még mindig a tizenéves kamaszt látja bennük, akiket hajdanán felfedezett, és a csapatba épített.

A Fergie Fiókáinak becézett játékosok közül Beckham, Butt és Phil Neville már távozott, Scholes, Gary Neville és Giggs azonban, egyaránt túl az ötszázadik mérkőzésén a klubban, még a Manchester Unitedet szolgálja.

A pletykák szerint Ferguson és Giggs viszálya ezúttal kifejezetten heves volt, akadt olyan hírforrás, amely szerint az edző meg is legyintette játékosát.

Ennek kapcsán természetesen mindenkinek eszébe jutott David Beckham 2003-as esete, amely később a Scar Wars (Heggek háborúja) néven vonult be az angol futball legendás történetei közé.

Akkor Ferguson, az Arsenal elleni vereség után, mérgében belerúgott egy cipőbe az öltözőben, amely felsértette David Beckham szeme fölött a bőrt.

A klub akkori legnépszerűbb játékosa a szezon végén távozott nevelő egyesületétől.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×