eur:
395.42
usd:
366.61
bux:
65577.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Détári: Görögországban a rivális csapat szurkolói is szerették Puskást

Puskás Ferenc vezetőedzőként BEK-döntőig vezette a görög Panathinaikosz együttesét. Détári Lajos volt világválogatott labdarúgó elmondta, hogy Puskás Ferenc hatalmas görögországi népszerűségére jellemző, hogy még a fő rivális, az Olimpiakosz szurkolói is nagyon szerették és tisztelték.

Öcsi bácsi fantasztikus egyéniség, fantasztikus labdarúgó, a legnagyobb magyar volt, és óriási szerepe volt a világ labdarúgásában is. Jó érzés volt, hogy amikor leszálltunk valahol a világ másik végén, és amikor mondtuk honnan jöttünk, rávágták hogy Puskás, és sorolták az Aranycsapat többi tagját - mondta az InfoRádiónak Détári Lajos.

A focista, aki egy ideig az Olimpiakosz Pireusz csapatában játszott, Puskás Ferenc görögországi népszerűségére emlékezve megjegyezve: az Olimpiakosz szurkolói is nagyon szerették és tisztelték Puskás Ferencet, annak ellenére, hogy legnagyobb ellenfelük, a Panathinaikosz edzője volt.

"Sokszor találkoztam Öcsi bácsival és volt szövetségi kapitányom is, hiszen négy mérkőzésen vezette a magyar labdarúgó-válogatottat is, de a Honvéd pályán is sokat találkoztunk" - idézte fel Détári Lajos.

"Óriási egyéniség volt, aki mindig viccelődött, nagyon szerette a futballt és az embereket, és az emberek is nagyon szerették őt. Fantasztikus labdarúgó volt, aki a pályán és a pályán kívül is össze tudta fogni a csapatot" - emlékezett Puskás Ferencre Détári Lajos.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×