eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Várhidi: ezeké a fiataloké a jövő

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzte le Székesfehérváron barátságos mérkőzésen Kanada csapatát. Várhidi Péter megbízott szövetségi kapitány szerint érdemes volt lehetőséget adni a fiatal játékosoknak.

Én szentül hiszem, hogy a fiatalok bevetése a jövő útja. A győzelem mellett az a legfontosabb, hogy ezek a fiatalok tényleg tudnak küzdeni - mondta az InfoRádióban a megbízott szövetségi kapitány.

Várhidi Péter hozzátette: ettől az eredménytől nem kell elszédülni, a hibákat is látni kell.

Ennél sokkal több kell ahhoz, hogy ez a csapat valamikor beérjen. Ezek a fiatalok még nem kész játékosok, de egy jövőbeni sikeres válogatotthoz ki kell tartani mellettük - mondta.

A megbízott szövetségi kapitány szerint a szerdán pályára lépett csapat a küzdeni tudásában múlta felül a korábban több Európa-bajnoki selejtezőn elbukott nemzeti tizenegyet.

Várhidi Péter a győztes mérkőzés után elsősorban a csapat védőmunkáját emelte ki.

Arra a kérdésre, hogy az egy mérkőzésre megbízott szövetségi kapitány vállalná-e a csapat további irányítását, Várhidi Péter azt válaszolta: nem ő dönti el, hogy vállalja-e, de véleménye szerint minden edző álma, hogy szövetségi kapitány lehessen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×