eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin

A tornagyőzelem lendületet adhat Lékó Péternek

Lékó Péter moszkvai győzelme lendületet adhat számára a következő versenyekhez - jelentette ki az InfoRádiónak a Magyar Sakkszövetség kommunikációs igazgatója, miután a magyar nagymester megnyerte a Mihail Tal emléktornát.

Lékó Péter az utolsó fordulóban biztosította be sikerét, miután a sötét bábukat vezetve remizett az ukrán Ponomarjovval.

A Magyar Sakkszövetség kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a Mihail Tal emléktorna az év egyik legrangosabb viadala, amelyet a sakk legendás világbajnokának emlékére rendeztek meg, plusz motivációt adva az indulóknak.

"Nagyon fontos volt Péter számára, hogy mintegy másfél év után versenyt tudott nyerni. Bizonyította, hogy elméletben nagyon jól felkészült, és feltétlenül elégedett lehet a játékával" - tette hozzá Verőci Zsuzsa.

A kommunikációs igazgató úgy véli, hogy ez a győzelem sokat segíthet a magyar nagymesternek a februári linaresi versenyen is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×