eur:
393.2
usd:
367.42
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Három csapat már továbbjutott a vébén

A házigazda német válogatott után Ecuador és Anglia is bejutott a labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntőjébe. A továbbjutásra jó esélye van a svéd válogatottnak is.

Csütörtökön az "A" csoport második fordulójának második mérkőzésén Ecuador magabiztosan, 3-0-ra győzte le Costa Ricát, így történetében először jutott be a legjobb 16 közé a vb-n a dél-amerikai ország csapata.

Szintén két győzelemmel áll a csoportban Németország, amely így Ecuadorral vívhat presztízsmeccset a csoportelsőségért.

Kétgólos angol győzelem

A "B" csoportban az angol válogatott 2-0-győzött Trinidad és Tobago ellen. A sokáig eredménytelen angol fölény után a hajrában előbb Peter Crouch, majd Steven Gerrard is gólt szerzett, így két meccs után továbbra is százszázalékos a szigetországi csapat, és biztos továbbjutó.

Április vége óta először lépett pályára Wayne Rooney, de az angol csatár játékán érződött a hooszú kihagyás, melyre sérülése miatt kényszerült.

Ljungberg mentette meg a svédeket

Nehezen, de győztek a csoportban a svédek is. Fredrik Ljungberg a hajrában szerzett fejesgólt Paraguay ellen, amely így - a második vereség után - már biztosan nem léphet tovább a csoportkörből.

Pénteken ismét három mérkőzést rendeznek a világbajnokságon: 15 órakor Argentína Szerbia és Montenegró ellen lép pályára, 18 órakor Hollandia-Elefántcsontpart találkozót rendeznek, míg este 9-kor Mexikó Angola ellen játszik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×